Matt Wallace works with us on the new single!

We are recording a new single and none other than Matt Wallace (Faith no more, Maroon 5, Blackberry Smoke) will be working on it with us!
We are more than thrilled about this news ofcourse! Follow our socials to keep updated on this one!

1 comment

  1. Allwinn - 20 March 2020 22:21

    Hey ‘county rockers’ How’re you ? Jongens en meiden, ik heb jullie gezien in the Shack recently en was onder de indruk van jullie optreden. Thuis meteen eens gekeken waar jullie de komende tijd nog meer zouden spelen maar ja .. overal zijn de live optredens gecanceld zowel in DE als Ned. Zal voor jullie overigens wel hard ‘binnenkomen’ om weken niet meer te mogen spelen. Meanwhile, jullie nieuwe CD waar nu aan wordt gewerkt , hoe gaat het daarmee ? Deze zomer klaar en released ? Jullie speelden 1 nummer wat door Matt Wallace was geproduceerd. Dat klonk erg goed en dat vraagt om meer. Jullie zouden nog proberen om meer nummers met hem te doen. Is dat nog gelukt ??
    We gaan de corona uitzitten en dan komen dan snel weer een keer bij jullie kijken !
    groet Allwinn

    Reply

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.